Neolt Factory

Detta familjeägda företag grundades 80 år sedan i den välkända staden Bergamo i norra Italien. Här finns fortfarande huvudkontoret och fabriken - och alla produkter är 100% tillverkade i Bergamo med endast europeiska och japanska komponenter av högsta kvalitet. En lång tradition av kundorienterad strategi har drivit Neolt Factory till vart de är idag, med mer än 150 olika modeller för att möta marknadens behov på alla nivåer - från instegsmaskiner till sofistikerade automatiska system. 

nf

Neolt Factory - Electro Trim

Populär och lätthanterlig instegsmodell för skärning av tryckt papp, självhäftande material, PVC-banderoller och andra lättare material.

Neolt Factory - Unwinder/Rewinder

Helt autonomt system som kan hantera rullar upp till 5,20 meter. Designad för nuvarande och framtida generationens maskiner.

Neolt Factory - Neoweld

Billigt och kompakt pulssvetssystem som möter produktionsbehoven för skyltmakare, digitaltryck, inom- och utomhusreklam och POS-kommunikation. Neoweld gör svetsning av PVC-banderoller till en enkel match.

Neolt Factory - Shield | Laminator

Pneumatisk och flexibel plug and play lamineringsmaskin med ett lågt ekologiskt fotavtryck.

Neolt Factory - Sword ELs

Multifunktionell och automatisk vertikalskärare för skyltmakare, monterbyggare, industri- och hanterverksföretag med stora skärvolymer i tuffa och speciella material.

Neolt Factory - XY Matic Trim Plus Wallpaper

Helautomatisk flexibel XY-trimmer med både vertikalt och horisontellt självjusteringssystem.